Rijschool machtigen

Alleen je rijschool kan voor jou je TussenTijdse Toets of je praktijkexamen aanvragen. Daarvoor moet je rijschool natuurlijk wel toestemming van jou hebben. Je geeft toestemming door je rijschool te machtigen. Dat gaat zo:

1. Het CBR nummer van onze rijschool is : 3997N1
2. Ga na of je al een DigiD hebt. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan gratis aan via digid.nl. Je ontvangt binnen 5 dagen een activeringscode. Onthoud je inloggegevens goed.
3. Ga daarna naar mijn.cbr.nl, klik op het DigiD logo en log in.
4. Na het invullen van het rijschoolnummer op mijn.cbr.nl kijk je of de naam van de rijschool op het scherm gelijk is aan de rijschoolnaam die je kent en die op je lesauto staat. Het CBR controleert de rijschoolnaam tijdens het examen.
5. Je rijschool ontvangt een e-mail, met een bevestiging van de machtiging.
6. Jij ontvangt zelf ook een e-mail, met een bevestiging van de machtiging. Klik op het logo om de rijschool te machtigen

Je machtigt dus je rijschool via Mijn CBR. Je logt in met je DigiD. Gebruik nooit een DigiD van een ander.
Het rijschoolnummer van Rijschool Eddie Sneek is 3997N1

 

Gezondheidsverklaring

Vergeet ook niet om zo snel mogelijk je Gezondheidsverklaring te regelen bij het CBR!

In de Gezondheidsverklaring beantwoordt je vragen over je gezondheid. Bijvoorbeeld over de medicijnen die je gebruikt en over ziektes waardoor je mogelijk niet veilig kunt rijden. Of over lichamelijke beperkingen waardoor je alleen met een aangepaste auto mag rijden.

De Gezondheidsverklaring vul je hier zelf in op de site van het CBR. Want het gaat om jouw persoonlijke gegevens en die zijn vertrouwelijk. Op Mijn CBR log je in met uw DigiD. Beantwoord de vragen en betaal via iDeal aan het CBR.

Nadat je de Gezondheidsverklaring hebt ingevuld en betaald, ontvang je hiervan via Mijn CBR een ontvangstbevestiging. Hierna kunnen wij je praktijkexamen aanvragen.

Afbeeldingsresultaat voor rijschool machtigen cbr

 

 

× Kan ik je helpen?