Eddie van Buul

Als je contact opneemt met Rijschool Eddie Sneek, met wie heb je dan eigenlijk contact? Dat is dus Eddie van Buul. Een 56 jarige Sneker in hart en nieren en vader van twee dochters. Deze meiden (22 en 24) hebben wat leuke dingen over hun vader te zeggen. Ze vinden hem namelijk grappig, eerlijk, positief en altijd vrolijk. Daarnaast is hij georganiseerd, betrouwbaar, creatief en lekker makkelijk in de omgang.

Vanaf zijn 18e is Eddie beroeps Marechaussee geweest. Hij was zelfs een aantal jaren priv√© chauffeur van de commandant van de Marechaussee, een hooggeplaatste Generaal-Majoor! Je weet dus zeker dat je rijles krijgt van een pro. Ook is hij nog een tijdje schadehersteller geweest, waarbij hij deukjes en krasjes repareerde bij auto’s en boten. Zo heeft hij auto’s van binnen en van buiten leren kennen.

Omdat Eddie geboren en getogen is in Sneek, weet je zeker dat hij alle nare weggetjes, kruisingen en rotondes kent en je, door zijn ervaring als rijinstructeur in Sneek e.o., optimaal kan voorbereiden op je praktijk examen.

Contact

Je hebt nu veel kunnen lezen over Eddie, zijn auto en zijn rijschool. Heb je vragen voor hem of ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Dan kun je Eddie bellen of WhatsAppen op 0640199642. Als je wil kun je ook contact opnemen door te mailen. Ook is Rijschool Eddie Sneek te vinden op verschillende sociale media. Dus ook daar kun je vrijblijvend rondkijken.

 

× Kan ik je helpen?