De auto: Volkswagen T-Roc

Omdat Eddie het belangrijk vindt dat jij de lessen leuk vindt, geeft hij les in een nieuwe Volkswagen T-Roc TDi. De auto rijdt erg lekker, het is een sportief en stoer ding met erg comfortabele stoelen. Zelfs een achteruitrijd camera komt in beeld wanneer je de versnelling in de achteruit zet. Het leuke is dat je dit ook mag gebruiken tijdens je praktijkexamen, ideaal dus!  Daarnaast is de auto voorzien van verschillende veiligheids features. Dit is belangrijk voor jou, maar ook voor anderen in het verkeer.

 Specs

De Volkswagen T-Roc, de compacte cross-over van Volkswagen. Deze ruime cross-over biedt een groot aantal innovatieve features en geavanceerde veiligheidssystemen. De veelzijdige Volkswagen T-Roc combineert de robuustheid van een SUV met de wendbaarheid van een sportieve hatchback.

Uiteraard is de auto voorzien van stuurbekrachtiging, ABS en airbags. Voor de warme dagen is de T-Roc voorzien van airconditioning, en als het minder goed weer is kan ook achter de ruitenwisser aan. Als je een keer plotseling moet uitwijken, helpt de ESP je om niet te gaan slippen. Ook als je eens hard optrekt blijf je de juiste kant op rijden, door de tractiecontrole.

Zoals veel lesauto’s, rijdt deze T-Roc op diesel. Deze TDi is ook nog eens zuinig, wat weer goed is voor het milieu. Dat de auto zuinig is komt onder andere doordat hij 6 versnellingen heeft.


VW T-RocLesauto

Enthousiast geworden? info@rijschooleddiesneek.nl

×

Powered by WhatsApp Chat

× Kan ik je helpen?