De auto: Volkswagen Golf

LesautoOmdat Eddie het belangrijk vindt dat jij de lessen leuk vindt, geeft hij les in een Volkswagen Golf 7 TDi. En niet zo maar een Golf. Nee, bij Rijschool Eddie rijd je in een luxe en snelle Golf. Ook rijdt de auto erg lekker, het is een sportief ding met comfortabele stoelen, zelfs met massage!. Daarnaast is de auto voorzien van verschillende veiligheids features. Belangrijk voor jou, en voor de anderen in het verkeer.

 

 Specs

LesautoDe Volkswagen Golf 7 TDi highline waarmee Rijschool Eddie Sneek rondrijdt, is een handgeschakelde vijfdeurs hatchback. De motor? Die is met 150pk dik in orde. Onder de kap zit een 1968 cc Turbo met vier cilinders, waarmee je in 8,6 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur kan. De maximumsnelheid zul je lang niet halen tijdens de praktijk lessen, deze is namelijk maar liefst 216 kilometer per uur!

Uiteraard is de auto voorzien van stuurbekrachtiging, ABS en airbags. Voor de warme dagen is de Golf voorzien van airconditioning, en als het minder goed weer is kan ook achter de ruitenwisser aan. Als je een keer plotseling moet uitwijken, helpt de ESP je om niet te gaan slippen. Ook als je eens hard optrekt blijf je de juiste kant op rijden, door de tractiecontrole.

Zoals veel lesauto’s, rijdt deze op diesel. De Golf 7 TDi is ook nog eens zuinig, wat weer goed is voor het milieu. Dat de auto zuinig is komt onder andere doordat hij 6 versnellingen heeft.


Keep Calm en houd afstand!

Lesauto

Lesauto

Enthousiast geworden? info@rijschooleddiesneek.nl