Prijzen

Op deze pagina vind je een overzicht van de prijzen die Rijschool Eddie Sneek hanteert.

Wil je per les betalen? Geen probleem, je ontvangt na elke, door jezelf ingeplande, les via de mail een factuur met daarop de les met datum en tijdstip.
(By the highway…, bij Rijschool Eddie Sneek wordt absoluut niet met contant geld gewerkt).
Of ga je juist voor één van onze pakketten met verschillende aantal uren rijles én een praktijkexamen? Dat kan, en ze mogen ook nog eens in 3 termijnen voldaan worden, de keuze ligt bij jou en dat is dus wel zo prettig! Of ga je voor het nieuwe Compleet pakket waar 30 uren rijles, een CBR TussenTijdse Toets én een CBR Praktijkexamen bij inzit.

Zorg er wél voor dat je het geld al bij elkaar hebt gespaard. Door financiële problemen tijdens de rijopleiding zijn sommige leerlingen helaas genoodzaakt de opleiding tijdelijk te beëindigen. De kosten en energie die je in de lessen hebt gestopt, gaan dan voor een groot deel verloren. Want alles wat je hebt geleerd, zul je na het hervatten van de rijopleiding moeten herhalen. Dat kost extra tijd, en… tijd is geld. Zonde dus

Let op: De theorie en gezondheidsverklaring moet je zelf aanvragen en betalen bij het CBR
(let op: goedkeuring CBR kan lang duren!)

Prijzen 2019 (incl. BTW):              
.

Losse rijles per uur €49,00
Proef/kennismakingsles €39,00
Gezondheidsverklaring €37,80
CBR Tussentijdse toets €185,-
CBR Praktijk examen €235,-
Faalangst examen €295,-

.

Pakketten

Wij bieden naast losse lessen ook pakketten van meerdere uren én een praktijkexamen aan. Het afnemen van een pakket is natuurlijk niet verplicht maar kan je al snel een leuk voordeel opleveren. De hieronder vermelde pakketprijzen zijn dus de lesuren én het praktijkexamen, hoe groter het pakket hoe minder het uurtarief. Een Tussentijdse Toets van het CBR is niet verplicht maar wél wenselijk! zo kun je even snuffelen hoe een echt examen eruit ziet! Alles is exact hetzelfde als bij het praktijkexamen! Je went alvast aan een examinator naast je. Het is een soort proefexamen zeg maar.
Helder, duidelijk en transparant. Mocht je na het behalen van je rijbewijs nog lesuren uit het pakket over hebben dan krijg je die direct en zónder extra kosten gewoon terugbetaald, wel zo eerlijk en wel zo netjes.

Pakket Goud
€ 1845,-
- 35 rijlessen (a 60 min.)
- Ervaren rijinstructeur
- Gratis theorie boek
- Gratis online iTheorie.nl cursus
- Zelf online je lessen inplannen
- Lesprijs € 46,- per uur
- Inclusief praktijkexamen CBR
Pakket Compleet
€ 1830,-
- 30 rijlessen (a 60 min.)
- Ervaren rijinstructeur
- Gratis theorie boek
- Gratis online iTheorie.nl cursus
- Zelf online je lessen inplannen
- INCLUSIEF tussentijdse toets CBR
- INCLUSIEF praktijkexamen CBR

 

Meld je aan via het aanmeldformulier en je ontvangt een inlogcode om zelf online je rijlessen in te plannen!


Pakketten in termijnen betalen

Alle pakketten mogen in 3 maandelijkse termijnen betaald worden.
Hier komt wél €25,- administratiekosten bij.
Om een Tussentijdse Toets of een praktijk-examen te reserveren bij het CBR moet het pakket volledig afbetaald zijn.


Halverwege stoppen met rijlessen?

Wil je bijvoorbeeld halverwege je gekochte pakket stoppen met rijlessen? Ook dat is in overleg mogelijk, er kan tenslotte van alles gebeuren! Dan volgt er simpelweg een berekening van het aantal lessen wat je gehad hebt x de normale losse les prijs minus het bedrag wat je reeds betaalt hebt. Dit verschil wordt dan direct weer terug gestort naar je.  Je ziet, alles is mogelijk en geen verrassingen achteraf! Helder, duidelijk en transparant!

Wil je hier meer over weten? of over de tarieven? Of over mogelijkheden in het algemeen? Neem gerust contact met Eddie op! Hij staat je graag te woord!


Hoeveel lessen heb ik nodig?

Als je gaat lessen vraag je je misschien wel eens af hoeveel rijlessen heb ik nodig? De rijlessen die je gaat volgen zijn iedere keer weer een flinke investering. Dit is dan ook een van de redenen waarom je zo snel mogelijk je rijbewijs wilt halen in zo min mogelijk rijlessen. De meeste mensen hebben voordat ze geslaagd zijn gemiddeld 35-45 uur nodig. Maar let goed op, want dit is een gemiddelde. Er zijn altijd leerlingen die sneller hun rijbewijs halen en ook mensen die er langer over doen. Het hangt er ook vanaf of je gevoel hebt voor autorijden.

Gemiddeld aantal benodigde uren;

Wonderkind                     15 – 25 uur
Vlotte leerling                 25 – 35 uur
Gemiddelde leerling    35 – 45 uur
Onervaren leerling       45 – 55 uur